Sinisterra schittert opnieuw in Europa en evenaart Van Hooijdonk

Reacties

Luis Sinisterra schoot Feyenoord donderdag met zijn negende Europese doelpunt van het seizoen op voorsprong tegen Slavia Praag. Daarmee komt de Colombiaan op gelijke hoogte met Lex Schoenmaker en Pierre van Hooijdonk.

Sinisterra schittert opnieuw in Europa en evenaart Van Hooijdonk
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 3
Slavia Praag
Slavia Praag

Sinisterra sloeg in de kwartfinale van de Conference League binnen tien minuten toe door uit een counter naar binnen te trekken en in de korte hoek raak te schieten. In zijn veertiende Europese wedstrijd van het seizoen betekende dat zijn negende treffer, net zo veel als Schoenmaker in het seizoen 1973/74 en Van Hooijdonk in 2001/02. Saillaint detail is dat Feyenoord in beide seizoenen de UEFA Cup veroverde.

Daarbij moet worden aangetekend dat Schoenmaker daar slechts elf wedstrijden voor nodig had en Van Hooijdonk dat aantal in twaalf wedstrijden behaalde. Sinisterra krijgt minimaal nog een wedstrijd de kans om het record alleen op zijn naam te brengen. Volgende week donderdag gaat Feyenoord op bezoek bij Slavia Praag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.