'Verdwenen' Van der Heijden laat bij Jong Feyenoord van zich horen

Reacties

De rol van Jan-Arie van der Heijden bij Feyenoord is uitgespeeld en de verdediger moet genoegen nemen met speelminuten bij de beloftenploeg. Maandagmiddag liet hij bij dit team van zich horen, door in de competitiewedstrijd tegen Jong FC Twente het winnende doelpunt te maken.

'Verdwenen' Van der Heijden laat bij Jong Feyenoord van zich horen
© Pro Shots

Van der Heijden maakte in de afgelopen transferzomer al een paar keer bekend dat hij Feyenoord wilde verlaten. Tot een transfer kwam het echter niet. De verdediger begon in de eerste drie competitiewedstrijden van dit seizoen nog in de basis, maar verdween na het sluiten van de transfermarkt (eind augustus) uit het elftal van Jaap Stam.

Van der Heijden zat sindsdien nooit meer bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal en ontbrak zondag dus ook tegen Heracles Almelo (1-1). In dit duel maakte topaankoop Marcos Senesi zijn basisdebuut. Stam liet de Argentijn een duo vormen met Edgar Ié en passeerde captain Eric Botteghin, die aan het begin van dit seizoen nog een duo vormde met Van der Heijden.

Voor Van der Heijden is het nu wachten op januari, wanneer de transfermarkt weer opengaat. Tot die tijd speelt hij zijn wedstrijden bij Jong Feyenoord en voor die ploeg was hij maandag trefzeker tegen Jong FC Twente. De Rotterdammers keken na een uur nog tegen een 1-2 achterstand aan, maar trokken dankzij kopgoals van Wouter Burger en Van der Heijden toch aan het langste eind.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.