'Verdrietige' Van der Vaart ziet perfecte match tussen Ziyech en Lampard

Reacties

Rafael van der Vaart gelooft dat Hakim Ziyech kan uitgroeien tot een belangrijke speler bij Chelsea. Dat laat de voormalig Oranje-international op Twitter weten.

'Verdrietige' Van der Vaart ziet perfecte match tussen Ziyech en Lampard
© Pro Shots

Van der Vaart, die zelf tussen 2010 en 2012 actief was in de Premier League bij Tottenham Hotspur, denkt dat Ziyech een goede keuze heeft gemaakt. De 109-voudig international van Oranje ziet vooral een belangrijke rol weggelegd voor Chelsea-coach Frank Lampard: 'Wonderschone voetballer en geweldige jongen. Met de juiste coach is Ziyech een speler die een grote toegevoegde waarde kan zijn voor veel topteams in Europa. Ik vind dat Frank Lampard heeft bewezen goed om te kunnen gaan met creatieve voetballers. Hij begrijpt hen en hij begrijpt hoe je vermakelijk én effectief voetbal moet spelen.'

De voormalig middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid, Hamburger SV en Tottenham Hotspur ziet dan ook een mooie toekomst voor Ziyech in Londen. Al had hij liever gezien dat Ziyech naar een andere club in Londen was vertrokken: 'Ik denk dat het een goede match zal worden tussen speler, coach en club. Ik ben wel een beetje verdrietig dat onze meest waardevolle speler Ajax en het Nederlands voetbal verlaat. Als hij naar Tottenham Hotspur was gegaan had dat de pijn een beetje verzacht', besluit hij met een knipoog.

Ajax en Chelsea maakte donderdag de transfer van 40 miljoen euro definitief bekend.  

De Ziyech-transfer ontleed: zijn positie, de concurrenten, het plan van Lampard
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.