Veerman over pokerspel: 'Heerenveen wil ongeveer acht miljoen hebben'

Reacties

De transfer van Joey Veerman naar AZ lijkt nog ver weg. De middenvelder van SC Heerenveen gaf na afloop van de wedstrijd tegen AZ zelf aan dat het bod van de Alkmaarders nog niet hoog genoeg is.

Veerman over pokerspel: 'Heerenveen wil ongeveer acht miljoen hebben'
© Pro Shots

'Volgens mij heeft AZ rond de 4,5 miljoen euro geboden. Dat is afgewezen. Ik denk dat Heerenveen ongeveer acht miljoen euro wil hebben', zei hij tegenover de camera van de NOS.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

AZ zou volgens Veerman wel een logische stap zijn, 'omdat het toch wel een topclub is in Nederland omdat ze al twee, drie jaar in topdrie eindigen', zei de Volendammer tegen onder meer VI. De vraag is of hij daadwerkelijk voor die topclub gaat spelen gezien het prijskaartje dat om zijn nek hangt.

'Heerenveen heeft wel eisen. Clubs hebben daar nog niet aan kunnen voldoen, of in ieder geval: ze vinden mij dat niet waard. Er moet wel het juiste bedrag op tafel komen', wijst Veerman op de Friese vraagprijs.

AZ heeft een plafond wat inkomende transfers betreft. 'Als dat niet boven de zoveel miljoen komt en Heerenveen vraagt meer miljoen, dan is het wel jammer. Misschien gaan ze het wel doen', houdt Veerman de hoop. 'Ik ben wel blij dat het over twee dagen klaar is.'

Eerder meldde VI al dat AZ de jacht had geopend op Veerman en dat het eerste bod was afgewezen. De transfer van Teun Koopmeiners van AZ naar Atalanta lijkt nu wel echt afgerond te zijn. De Alkmaarders hebben door die transfer nog meer stootkracht. Eerder leverden de transfers van Calvin Stengs en Myron Boadu naar Frankrijk al veel geld op.

Veerman speelde negentig minuten mee in het duel met zijn eventuele nieuwe broodheer. AZ won de wedstrijd uiteindelijk met 1-3 nadat Henk Veerman Heerenveen nog op voorsprong had geschoten in de beginfase.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.