Veerman kan vertrek niet uitsluiten, maar wil bij PSV blijven

Reacties

Joey Veerman kan een vertrek bij PSV niet uitsluiten, maar geeft tegelijkertijd aan graag in Eindhoven te willen blijven. Hij heeft één heilig doel: kampioen van Nederland worden.

Veerman kan vertrek niet uitsluiten, maar wil bij PSV blijven
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 1
Sturm Graz
Sturm Graz

Veerman kende een sterk debuutseizoen bij PSV, waarin er ook momenten waren waarop hij zijn stempel minder drukte. Het verhaal ging dat hij niet goed klikte met de vorige trainer Ruud van Nistelrooij, maar volgens Veerman klopt dat niet. 'Iedereen zegt dat omdat ik na de winterstop drie wedstrijden op de bank heb gezeten, maar daar had hij zijn redenen voor. Dat heeft niets te maken met dat we elkaar niet zouden mogen. Het loopt met deze trainer (Peter Bosz, red.) ook gewoon soepel', vertelde Veerman desgevraagd tegen Veronica.

Veerman wordt gevraagd in hoeverre een vertrek realistisch is. 'Pfoe, dat is een goede vraag. Ik weet het niet. Ik heb het naar mijn zin bij PSV en er speelt niets. Dan kom ik met een standaard antwoord: je weet nooit wat er gebeurt. Als er een club met dertig miljoen euro komt, kan ik het niet tegenhouden als PSV me dan wil laten gaan. Ik wil in ieder geval graag kampioen worden met PSV. Ik ben twee keer tweede geworden en dat gaat best vervelen.'

Aanstaande zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht op het programma voor PSV. 'Die hebben redelijk wat spelers gehaald, dus mogen we ze niet onderschatten. We moeten vol gas gaan', zegt Veerman.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.