Veelzeggend: PSG-aanwinst poseert met rugnummer van ploeggenoot

Reacties

Paris Saint-Germain heeft donderdagmiddag de langverwachte komst van Gabriel Moscardo afgerond. De Braziliaanse middenvelder komt voor twintig miljoen euro over van Corinthians, waar hij het seizoen nog wel zal afmaken op huurbasis.

Veelzeggend: PSG-aanwinst poseert met rugnummer van ploeggenoot
© Pro Shots

Eerder deze winter meldden Franse media al dat PSG de strijd om Moscardo had gewonnen. Het achttienjarige talent werd ook gelinkt aan clubs als Barcelona en Chelsea. Dat het even duurde voordat PSG de transfer ook daadwerkelijk afrondde, kwam volgens Franse media omdat er een voetblessure aan het licht kwam tijdens de medische keuring. De jeugdinternational van Brazilië moet daar nog aan worden geopereerd.

De twijfels bij PSG zijn inmiddels wel weggenomen. Moscardo zal zich in de zomer daadwerkelijk melden bij de selectie van de kampioen van Frankrijk. Opmerkelijk genoeg poseerde hij donderdag met rugnummer 44, dat op dit moment nog in het bezit is van Hugo Ekitike. De Franse aanvaller is op een zijspoor beland en mag vertrekken. Een bod van Eintracht Frankfurt is door PSG echter afwezen, melden Franse media.

PSG versterkte zich eerder ook al met een andere Braziliaan. Verdediger Lucas Beraldo kwam over van São Paulo, eveneens voor twintig miljoen euro. De twintigjarige linkspoot sloot wel direct aan bij de ploeg van Luis Enrique en speelde inmiddels al drie keer mee in de hoofdmacht. Door blessures van Presnel Kimpembe en Milan Skriniar sloten Franse media meer versterking niet uit, maar die is vooralsnog uitgebleven.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Gabriel Moscardo
Meer over Gabriel Moscardo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.