'PSG-paria klaar voor nieuw avontuur, clubs uit Duitsland en Italië melden zich'

Reacties

Paris Saint-Germain doet er alles aan om Hugo Ekitike naar de uitgang te duwen. Dat eiste zijn tol van de 21-jarige aanvaller, die diep in de put zat. Een winterse transfer lonkt.

'PSG-paria klaar voor nieuw avontuur, clubs uit Duitsland en Italië melden zich'

Ekitike kwam anderhalf jaar geleden als groot talent over van Stade Reims, maar heeft zijn belofte niet kunnen inlossen. Tot overmaat van ramp ziet Luis Enrique het niet zitten in de jonge aanvaller. De Spaanse trainer gaf Ekitike alleen tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen speeltijd. De laatste veertien Ligue 1-duels zat de Fransman niet eens op de bank.

Ekitike stond afgelopen zomer op de nominatie om te vertrekken uit Parijs. Dat PSG Gonçalo Ramos en Randal Kolo Muani strikte, sprak niet in zijn voordeel. De Franse landskampioen wilde Ekitike als ruilmiddel gebruiken om de prijs van Kolo Muani te drukken, maar dat zag de spits niet zitten. Sindsdien wordt hij buiten de selectie gehouden.

Eerste bod
Volgens zijn entourage heeft de mentale gezondheid van Ekitike te lijden gehad onder de verbanning. De aanvaller hield ondertussen zijn conditie op peil en is klaar voor een nieuw avontuur. Volgens l'Équipe hebben verschillende clubs uit Duitsland en Italië hun interesse kenbaar gemaakt en heeft PSG zelfs een eerste bod ontvangen. Het is niet bekend van welke club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.