Veelzeggend handgebaar: Mourinho lijkt toekomst duidelijk te maken

Reacties

José Mourinho blijft bij AS Roma. Althans, daar lijkt het op. Na de wedstrijd tegen Spezia van zondagavond maakte de Portugees zijn toekomst duidelijk met een veelzeggend handgebaar. Na afloop zou Mourinho hetzelfde aan zijn spelers hebben verteld: hij blijft.

Veelzeggend handgebaar: Mourinho lijkt toekomst duidelijk te maken
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
2 - 1
Spezia
Spezia

De toekomst van Mourinho is al weken onderwerp van gesprek in Rome. Hij zou gesprekken hebben gevoerd met Paris Saint-Germain, al werd dat door de Portugees altijd stellig ontkend. Na het duel met Spezia werd duidelijk dat Mourinho trainer van Roma blijft. 'Ik blijf hier, ik ga niet weg', citeert La Gazzetta dello Sport hem. 'Na de wedstrijd tegen Sevilla kwamen Lorenzo Pellegrini en Gianluca Mancini naar me toe. Ik heb ze gezegd dat ik blijf. Ik blijf hier voor jullie, punt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mourinho gaat waarschijnlijk dus zijn derde seizoen in als trainer van Roma. In de twee voorgaande seizoenen eindigde hij op de zesde plaats in de Serie A. Vorig jaar won Roma ten koste van Feyenoord de finale van de Conference League. De Europa League-finale tegen Sevilla van vorige week werd verloren na strafschoppen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.