Veelbesproken Messi lost Mbappé af in ziekenboeg PSG

Reacties

Lionel Messi moet het Champions League-duel van Paris Saint-Germain met RB Leipzig aan zich voorbij laten gaan. Kylian Mbappé is wel weer van de partij.

Veelbesproken Messi lost Mbappé af in ziekenboeg PSG
© Pro Shots
RB Leipzig
RB Leipzig
2 - 2
PSG
PSG

PSG meldt dat Messi last heeft van een hamstring en pijn heeft aan zijn linkerknie. Vrijdag bleef de Argentijnse steraanvaller in de rust van het competitieduel met Lille (2-1) al achter in de kleedkamer. Toen zei trainer Mauricio Pochettino nog dat het niet om een ernstige blessure ging, maar dat hij Messi uit voorzorg had gewisseld.

Omdat de klachten van de 34-jarige Messi nog niet voorbij zijn, wil Pochettino volgens Franse media ook nu geen risico nemen en laat hij de linkspoot thuis voor het CL-duel van woensdag met Leipzig. Mbappé reist wel mee naar Duitsland. De 22-jarige aanvaller ontbrak vrijdag tegen Lille nog wegens een keel-neus-oor-infectie.

Daarmee heeft PSG zijn clubtopscorer weer terug. Mbappé was dit seizoen zes keer trefzeker in alle competities. De productie van Messi valt met drie goals nog tegen. Dat de van Barcelona overgekomen vedette de verwachtingen nog niet waarmaakt, was afgelopen week een veelbesproken onderwerp in Frankrijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
6
4
0
2
18-10
+8
12
2
PSG
6
3
2
1
13-8
+5
11
3
RB Leipzig
6
2
1
3
15-14
+1
7
4
Club Brugge
6
1
1
4
6-20
-14
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.