Van Polen keihard voor zichzelf: 'Het was gewoon superdom'

Reacties

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen heeft de hand flink in eigen boezem gestoken na de 2-0 nederlaag bij NEC. Hij zette een sliding niet goed in, waardoor Ali Akman al vroeg de 1-0 kon binnenschieten. 'Je speelt ze zo in de kaart, door zo'n domme fout. Ik neem het mezelf enorm kwalijk', klonk het na afloop van de wedstrijd tegenover ESPN.

Van Polen keihard voor zichzelf: 'Het was gewoon superdom'
© Pro Shots

Van Polen ging nog even door over de openingstreffer van Akman. 'Ik kan die bal gewoon makkelijk hebben, ik weet niet zo goed wat er gebeurde. Ik had niet het idee dat ik te laat was ofzo, het was gewoon superdom.'

Effectiviteit
PEC begon volgens de aanvoerder nog aardig aan de wedstrijd. 'We kwamen meteen voor de goal. Je probeert van alles. Maar ik denk dat zij maar drie of vier keer op doel hebben geschoten', doelt de verdediger op de effectiviteit van de thuisploeg.

Zelf hebben de Zwollenaren juist moeite om tot scoren te komen. 'We hadden een paar lage voorzetten, die zijn levensgevaarlijk, maar dan zie je dat er weinig tot geen mensen voor de goal zijn. We kunnen ons verder geen fouten veroorloven en helemaal niet van die fouten die ik aan het begin maak. Dan verliezen wij wedstrijden. Wij moeten zoveel kracht leggen in het creëren van kansen en het maken van doelpunten', zei hij tegen ESPN.

Schöne
Voor NEC-speler Lasse Schöne, was het wél een fijne avond. 'Het was een opluchting. Het was niet de beste wedstrijd om naar te kijken, maar na vorig weekend (5-0 nederlaag bij Ajax, red.) is dit wel lekker.'

Het was voor de Nijmegenaren de eerste Eredivisie-thuiswedstrijd in vier jaar tijd. 'Dit doet heel veel. Ik denk dat deze club in de Eredivisie hoort. Je merkt de positieve sfeer die hier hangt. Er zijn ook twee jaar geen mensen meer in het stadion geweest. Mensen snakken ernaar, dat is ook wat je hoorde denk ik', legde Schöne uit.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer B. van Polen
Meer over B. van Polen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.