Van Nistelrooy scoort in Legends-wedstrijd tegen Kluivert en Davids

Reacties

Manchester United en Barcelona hebben in een vriendschappelijk duel tussen oud-spelers van beide ploegen met 2-2 gelijkgespeeld. Ruud van Nistelrooy was een van de doelpuntenmakers namens de Engelsen.

Van Nistelrooy scoort in Legends-wedstrijd tegen Kluivert en Davids

Beide elftallen vol legendarische ex-voetballers troffen elkaar op Old Trafford in het kader van de zogenaamde Legends Are Back-wedstrijd. Eerder speelden de twee grootmachten al een keer tegen elkaar in Spanje, toen wonnen de Engelsen met 1-3, zaterdagmiddag was de 'return'.

Van Nistelrooy opende de score vanaf de penaltystip, Daniel Webber tekende nog voor rust voor de verdubbeling van de voorsprong. In de slotfase zorgden Luis Garcia en Gaizka Mendieta er echter met twee late doelpunten namens Barcelona echter voor dat er geen winnaar kwam.

Bij Man Utd stond Edwin van der Sar onder de lat en zat Raimond van der Gouw als tweede keeper op de bank. Ook deden bekende namen als Ji-Sung Park, Wes Brown, Dwight Yorke en Louis Saha mee. Bij de Spanjaarden gaven Patrick Kluivert en Edgar Davids acte de présence, net als Éric Abidal, Edmilson en Simão.

Fantastic atmosphere at Old Trafford today 2-2 #legends #game

Een bericht gedeeld door Patrick Kluivert (@patrickkluivert9) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.