Van Nistelrooij kijkt naar PSV-kansen: 'We hadden de wedstrijd moeten winnen'

Reacties

Ruud van Nistelrooij vindt dat PSV meer had moeten krijgen bij de start van de Europa League-campagne. In eigen huis werd gelijkgespeeld tegen Bodø/Glimt.

Van Nistelrooij kijkt naar PSV-kansen: 'We hadden de wedstrijd moeten winnen'
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt

De Noorse pers was benieuwd waar Van Nistelrooij aan dacht na de remise. De coach van PSV schoof aan voor het persmoment na de wedstrijd. 'Ik denk aan de kansen die we hadden en de kansen die de tegenstanders kreeg. Daarop gebaseerd hadden we de wedstrijd moeten winnen', aldus de coach.

Toch bekent Van Nistelrooij dat het ook erger af had kunnen lopen. 'Als je kijkt naar hoe we speelden en hoe de tegenstander speelde. Zij hadden het beste van het spel in het laatste kwartier. Daarvoor hadden we balbezit, maar creëerden we niet veel. Maar we hebben voldoende gecreëerd om te winnen. De realiteit is echter ook dat Walter Benítez ons gered heeft op het einde', doelde Van Nistelrooij op de redding in de slotfase van de wedstrijd. Hij pareerde een schot van Hugo Vetlesen.

PSV speelt komend weekend een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, daarna volgen toppers tegen Arsenal (in Londen) en Feyenoord (in Eindhoven).

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
5
0
1
8-3
+5
15
2
PSV
6
4
1
1
15-4
+11
13
3
FK Bodø/Glimt
6
1
1
4
5-10
-5
4
4
FC Zürich
6
1
0
5
5-16
-11
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.