Van Nistelrooij houdt Obispo en zwaargewichten op de bank

Reacties

De opstelling van PSV voor de wedstrijd tegen Arsenal is bekend. Armando Obispo wordt in de defensie vervangen door Jarrad Branthwaite. Verder begint Anwar El Ghazi als spits, afgaande op de door de UEFA bekendgemaakte opstelling.

Van Nistelrooij houdt Obispo en zwaargewichten op de bank
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
Arsenal
Arsenal

Van Nistelrooij kan beschikken over een grotendeels fitte selectie. Luuk de Jong, Mauro Júnior, Marco van Ginkel en Noni Madueke, die de afgelopen tijd kampten met blessures, zijn fit bevonden en maken deel uit van de wedstrijdselectie. Zij beginnen echter allemaal op de bank.

Ten opzichte van het competitieduel met FC Groningen (4-2 nederlaag) maakt Obispo plaats voor Branthwaite, speelt Phillipp Mwene in plaats van Jordan Teze en verdwijnt Guus Til uit de basis, waardoor een plek is ingeruimd voor Érick Gutiérrez. Kort voor de aftrap vertelde Van Nistelrooij dat Obispo vanwege lichte klachten rust krijgt. PSV hoopt op een beter resultaat dan vorige week, toen Arsenal in Londen met 1-0 te sterk was.

Arsenal
De opstelling van Arsenal verschilt op enkele plekken van die van vorige week. Vanwege een liesblessure is de vaste Europa League-keeper Matt Turner afwezig en neemt Aaron Ramsdale plaats onder de lat. In het centrum van de verdediging speelt William Saliba op de plaats van Gabriel; verder verdwijnen Bukayo Saka en Gabriel Jesus uit de basis, waardoor plek is voor Martin Ødegaard en Gabriel Martinelli.

Opstelling PSV: Benitez; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Max; Veerman, Sangaré, Gutiérrez; Simons, El Ghazi, Gakpo.

Opstelling Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, Holding, Saliba, Tierney; Xhaka, Lokonga; Nketiah, Odegaard, Fábio Vieira, Martinelli

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
5
0
1
8-3
+5
15
2
PSV
6
4
1
1
15-4
+11
13
3
FK Bodø/Glimt
6
1
1
4
5-10
-5
4
4
FC Zürich
6
1
0
5
5-16
-11
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.