Van kind naar 'spierbundel': Kadioglu verlengt bij Fener

Reacties

Ferdi Kadioglu heeft donderdagmiddag de Turkse pers te woord gestaan na het verlengen van zijn contract bij Fenerbahçe. De voormalig speler van NEC beschikte over een aflopend contract, maar ligt nu tot medio 2026 vast. Kadioglu kreeg tijdens het persmoment de lachers op zijn hand.

Van kind naar 'spierbundel': Kadioglu verlengt bij Fener
© Imago

Fenerbahçe kondigde het nieuws over de contractverlenging van Kadioglu – samen met vijf andere talenten – woensdag al aan via een persbericht met de kop 'De toekomst van Fenerbahçe gaat tekenen'. Donderdag werden de zes spelers, Arda Güler, Muhammed Gümüskaya, Melih Bostan, Osman Ertugrul Çetin en Isak Vural verlengden ook, achter een tafel gezet om met de pers te praten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik ben hier letterlijk en figuurlijk gegroeid', stelde Kadiogulu na het ondertekenen van een nieuw, vierjarig contract. 'Ik kwam vier jaar geleden als een kind naar Fenerbahçe. Ik woog 64 kilo en had geen baard. Nu ben ik 72 kilo, een stuk gespierder en heb ik een baard. Ik denk dat mijn spel ook gegroeid is hier', vertelde Kadioglu lachend.

Kadioglu speelde twee jaar in de hoofdmacht van NEC toen hij naar Turkije vertrok. Inmiddels staat hij op 69 wedstrijden in de Turkse competitie en heeft de rechtspoot gekozen voor een interlandcarrière bij het Turkse nationale elftal.

Arda Güler, een van de zes spelers die donderdag zijn contract bij Fener verlengde, werd recent nog opgemerkt door de VI Scout.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.