Van Hanegem als adviseur aan de slag bij FC Den Bosch

Reacties

Willem van Hanegem gaat toch aan de slag bij FC Den Bosch. Niet als trainer, zoals eerder werd gemeld, maar als adviseur. Zo krijgt de Feyenoord-legende toch een rol in de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie.

Van Hanegem als adviseur aan de slag bij FC Den Bosch

Van Hanegem werd in de afgelopen periode benaderd door FC Den Bosch, dat hem aan wilde stellen als trainer. In zijn vaste column liet de 75-jarige oud-voetballer weten dat hij had bedankt voor de eer. Via een andere constructie raakt Van Hanegem dan toch betrokken bij de nummer vier van de Eerste Divisie.

In een persbericht schrijft FC Den Bosch dat hij trainingen en wedstrijden gaat bekijken en dat hij gesprekken gaat voeren. Hij zal tijdens de wedstrijden in de play-offs niet op de bank zitten.

FC Den Bosch gaat van 8 tot en met 10 mei op trainingskamp om zich voor te bereiden op de strijd om promotie. Als nummer vier van de KKD stroomt FC Den Bosch tijdens de tweede ronde van de play-offs in. Op 19 en 22 mei is Go Ahead Eagles de tegenstander, in de derde ronde staat een ticket naar de Eredivisie op het spel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.