Van Gaal praat mond voorbij over transfer Janssen naar Antwerp FC

Reacties
Van Gaal praat mond voorbij over transfer Janssen naar Antwerp FC
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Louis van Gaal heeft bevestigd dat Vincent Janssen inderdaad op het punt staat om zich te verbinden aan Antwerp FC. De bondscoach van Oranje was vrijdagmiddag aanwezig bij de finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi in Zeist en werd door ESPN gevraagd naar zijn spits.

Van Gaal haalde Janssen deze maand na een lange absentie terug bij Oranje. Dinsdag had hij een basisplaats in de Nations League-wedstrijd tegen Wales (3-2). Heeft Janssen na een gesprek met Van Gaal besloten om Monterrey te verlaten voor een terugkeer in Europa? 'Nee hoor, dat had hij al besloten', maakte Van Gaal duidelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De keuzeheer praatte daarna zijn mond voorbij. 'De volgende dag, toen hij trouwens jarig was (woensdag, red.) moest hij de medische keuring al ondergaan. Misschien besloot hij het nadat ik hem had uitgenodigd, dat zou kunnen. Misschien is Marc Overmars op zijn naam gekomen nadat wij hem hebben uitgenodigd, dat weet ik allemaal niet, maar ik vind wel dat hij een heel goede interland heeft gespeeld.'

Vrijdagochtend meldde Het Laatste Nieuws dat Janssen een contract tot medio 2026 gaat ondertekenen. Met zijn vermeende jaarsalaris van 2,5 miljoen euro netto wordt hij in één klap de bestbetaalde speler van België. Het 'naar Belgische normen duizelingwekkende' bedrag dat hij gaat verdienen, overstijgt het salaris van Club Brugge-doelman Simon Mignolet met enkele tonnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.