'Overmars deelt Janssen gigasalaris uit en houdt miljoenen vrij voor ex-Ajacied'

Reacties

Vincent Janssen wordt in dienst van Antwerp FC de bestbetaalde speler van België, zo beweert Het Laatste Nieuws vrijdagochtend. Volgens de krant tekent de spits een contract tot medio 2026, tegen een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro netto. Zo behoudt Janssen het salaris dat hij eigenlijk nog tot 2024 zou verdienen in Mexico bij Monterrey.

'Overmars deelt Janssen gigasalaris uit en houdt miljoenen vrij voor ex-Ajacied'
© Pro Shots

Volgens de krant wordt de komst van Janssen 'zo goed als zeker' vrijdag bekendgemaakt door Antwerp. De club van technisch directeur Marc Overmars slaat met de transfer een nieuwe weg in: eigenaar Paul Gheysens is vastberaden om de top in België te bestormen. Het 'naar Belgische normen duizelingwekkende' bedrag dat Janssen gaat verdienen, overstijgt het salaris van Club Brugge-doelman Simon Mignolet met enkele tonnen.

Ook voor Toby Alderweireld ligt een contract van 'dezelfde grootorde' klaar op De Bosuil. De 33-jarige verdediger ligt nog twee jaar vast bij het Qatarese Al-Duhail, maar Overmars hoopt de ex-Ajacied spoedig binnen te halen. Eerder op de vrijdag meldde Het Nieuwsblad dat een andere speler lijkt te vertrekken: de veelbesproken Didier Lamkel Zé ontbrak vrijdagochtend bij de start van de voorbereiding en mag ondanks een doorlopend contract uitkijken naar een nieuwe club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.