Van Dijk staat met mooie woorden stil bij droom die werkelijkheid werd

Reacties

Het omhoog houden van de Premier League-trofee betekende een nieuw hoogtepunt in de loopbaan van Virgil van Dijk. De verdediger kwam na afloop met mooie woorden op social media.

Van Dijk staat met mooie woorden stil bij droom die werkelijkheid werd
© Pro Shots

Van Dijk plaatste na de spectaculaire 5-3 zege op Chelsea een foto van zichzelf met de Premier League-beker. 'Gewoon een jongen uit Breda die een Premier League-kampioen werd', schrijft hij daarbij. 'Dit is een droom die werkelijkheid is geworden, maar ook een kans voor mij om ieder kind op de wereld te helpen herinneren dat alles mogelijk is. Hard werken en volharding! Laat niemands onwetendheid, haat of negativiteit je tegenhouden om de beste versie van jezelf te worden. Dank aan mijn familie, fans, teamgenoten en de staf. Liverpool, deze is voor jullie!'

Voor Van Dijk, die in januari 2018 van Southampton naar Liverpool verhuisde, betekent de Engelse landstitel zijn vierde hoofdprijs met The Reds. Eerder won de Nederlander met het team van Jürgen Klopp al de Champions League, de Europese Super Cup en het WK voor clubs. Met Celtic werd Van Dijk ook al twee keer landskampioen en pakte hij één keer de League Cup.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.