Van der Vaart ziet wondergoal in nieuw Spurs-stadion

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van der Vaart ziet wondergoal in nieuw Spurs-stadion

• Legendes van Tottenham Hotspur en Internazionale namen het zaterdagmiddag tegen elkaar op in het gloednieuwe stadion van Spurs. Bij de Engelsen deden onder anderen Rafael van der Vaart, Jürgen Klinsmann en voormalig Ajacied Teemu Tainio mee. Internazionale speelde met onder meer Juan Sebastián Verón, Javier Zanetti en Laurent Blanc. Het werd 4-5 voor Inter. De mooiste goal kwam op naam van Robbie Keane, die zijn goal opluisterde met zijn typerende manier van juichen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De naam Teun Wilke zal bij menig voetbalfan nog niet meteen belletje doen rinkelen, maar de speler van SC Heerenveen onder-17 heeft zich zaterdag behoorlijk laten gelden in het thuisduel met de leeftijdsgenoten van De Graafschap. Met een fenomenale volley (zie video) droeg hij bij aan een 3-0 overwinning. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Het Stadio San Paolo van Napoli wordt momenteel verbouwd, maar volgens president Aurelio De Laurentiis gaat dat niet snel genoeg. De preses schaamt zich zelfs voor de eigen arena. 'We willen het stadion naar een Europees niveau brengen. We zijn negen jaar hoofdrolspeler geweest in Europa. We zouden ons niet meer moeten schamen om tegenstanders te verwelkomen in dit stadion', zei De Laurentiis tijdens een evenement in Napels. 'Het stadion is niets veranderd sinds de glorietijd met Diego Maradona. Op mijn eerste dag bij Napoli wilde ik twee wolkenkrabbers van een kilometer hoog naast het stadion. De burgemeester noemde me gek.'

Lars Veldwijk bracht de afgelopen interlandperiode door bij de nationale ploeg van Zuid-Afrika. De spits van Sparta Rotterdam zegt in gesprek met FOX Sports te hopen er in de zomer bij te zijn tijdens het toernooi om de Afrika Cup. 'Ik ben acht dagen in Tunesië geweest. Daar trainden we twee keer per dag. Ik heb me kunnen laten zien tijdens de trainingen. De bondscoach zei dat ik vooral moest doorgaan met waarmee ik bezig was bij Sparta. "Dan zie ik je misschien in juli", zei hij.'

• Er zijn vandaag weer wat bekenden jarig. Wat te denken van Sergio Ramos, die 33 kaarsjes uitblaast. Jan Koller is 46 jaar geworden. Nederlanders Ryan Henk Donk (33 jaar) en Jetro Willems (25 jaar) vieren ook een feestje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.