Van den Brom voelt zich vereerd met aanstelling bij Poolse kampioen

Reacties

John van den Brom ondertekende maandag een verbintenis voor twee seizoenen bij Lech Poznan en kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur in Polen. De Nederlander wacht over twee weken al direct een cruciaal duel met de Poolse kampioen.

Van den Brom voelt zich vereerd met aanstelling bij Poolse kampioen
© Pro Shots

Van den Brom speelt op dinsdag 5 juli in de voorronde van de Champions League tegen FK Qarabag uit Azerbeidzjan. 'Ik ben ervan overtuigd dat we ons in de komende twee weken goed kunnen voorbereiden op de eerste belangrijke wedstrijd', zei de ex-trainer van onder andere ADO Den Haag, Vitesse, AZ en FC Utrecht op een persconferentie.

Lech Poznan werd onder leiding van trainer Maciej Skorza vorig seizoen kampioen van Polen, maar de Pool nam vanwege persoonlijke omstandigheden afscheid bij de club. 'Ik heb veel respect voor Skorza, ook voor het feit dat hij met Lech Poznan het landskampioenschap heeft veroverd', verklaart Van den Brom.

Filosofie
De oud-international, die begin mei na een maand bij Al-Taawoun in Saudi-Arabië weer vertrok, hoopt de lijn van voorganger Skorza voort te zetten. 'Ik heb veel wedstrijden van Lech Poznan teruggekeken en de manier van spelen past in mijn filosofie. We willen aantrekkelijk voetbal blijven spelen. Ik ben gelukkig en voel me vereerd dat ik bij Lech Poznan mag werken.'

Oud-Feyenoorder Tomasz Rzasa is tegenwoordig technisch directeur bij Lech Poznan en kijkt uit naar de samenwerking met Van den Brom: 'We hadden een aantal kandidaten op het oog, maar in de gesprekken maakte Van den Brom de meeste indruk op ons. We gaan er met hem alles aan doen om de landstitel te prolongeren en willen zolang mogelijk meedoen in Europa.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.