Van den Brom rekent op Vlaar na afmelding bij Oranje

Reacties

Trainer John van den Brom gaat er vooralsnog vanuit dat Ron Vlaar zaterdag in het competitieduel met Willem II kan meespelen bij AZ. De 31-jarige verdediger meldde zich met een kuitblessure af bij Oranje in aanloop naar het WK-kwalificatieduel met Zweden.

Van den Brom rekent op Vlaar na afmelding bij Oranje

Van den Brom voorziet echter geen problemen in aanloop naar de herstart van de Eredivisie. 'Hij is fit, zoals we verwachtten', zegt de coach van AZ op het clubkanaal. 'In principe gaat hij op de training alles meedoen. Daarna zullen we kijken hoe of wat. Want we moeten niet alleen kijken naar zaterdag. We hebben in de maand september nog veel wedstrijden voor de boeg, met alle Europese wedstrijden en bekerverplichtingen die er nog tussendoor komen. We moeten daar weloverwogen mee omgaan. Met Ron kan dat heel goed. Maar als hij fit is, gaat hij gewoon spelen. '

Het meespelen van Alireza Jahanbakhsh en Levi García tegen de Tricolores is nog twijfelachtig. Van den Brom verwacht de twee aanvallers pas in de loop van donderdag terug bij AZ. Het tweetal speelde interlands met respectievelijk Iran en Trinidad & Tobago. Ook Ben Rienstra is een twijfelgeval. De 26-jarige middenvelder is hersteld van een gebroken middenvoetsbeentje, maar Van den Brom kon nog niet zeggen of hij bij de wedstrijdselectie zit van de huidige nummer zes van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.