Van de Beek terug op veld tijdens eerste training Man Utd

Reacties

Donny van de Beek heeft donderdag voor het eerst in maanden weer meegetraind met de selectie van Manchester United. Zonder internationals, die nog van hun vakantie genieten, werkte manager Erik ten Hag met zijn groep de eerste training van het seizoen af.

Van de Beek terug op veld tijdens eerste training Man Utd
© Pro Shots

Van de Beek raakte in januari zwaar geblesseerd aan zijn knie. De kwetsuur maakte een einde aan zijn seizoen en een operatie was nodig om volledig te herstellen. In mei keerde de Nederlander al terug op het veld voor individuele trainingen, donderdag was zijn eerste sessie met de rest van de selectie.

Aanwinst Mason Mount was uiteraard ook aanwezig op trainingscomplex Carrington, waar hij zijn nieuwe teamgenoten ontmoette. De middenvelder werd woensdag overgenomen van Chelsea en deed een dag later mee aan de eerste training. Ook onder anderen Lisandro Martínez, Antony, Raphaël Varane, Fred en Jadon Sancho waren er donderdag bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Atalanta Bergamo beste keuze voor Donny van de Beek'
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.