Van Bronckhorst begrijpt link met Feyenoord: 'Het is de club van mijn hart'

Reacties

Giovanni van Bronckhorst is nog niet benaderd om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. Dat liet de analist woensdagavond weten aan tafel bij RTL. Van Bronckhorst sprak daar mooie woorden over de "'club van zijn hart", maar liet tevens weten er wel goed over te moeten nadenken als Feyenoord bij hem zou aankloppen.

Van Bronckhorst begrijpt link met Feyenoord: 'Het is de club van mijn hart'
© Pro Shots

De laatste dagen gaat het veel over de opvolger bij Feyenoord van Arne Slot, die nog altijd niet officieel de nieuwe trainer van Liverpool is maar wat wel elk moment bevestigd kan worden. De naam van Van Bronckhorst - die sinds zijn vertrek bij Rangers nog clubloos is - duikt hier en daar op in de media.

'Feyenoord is natuurlijk mijn club, dat weet iedereen', begint Van Bronckhorst bij RTL voorafgaand aan het Champions League-duel tussen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain. De analist is duidelijk over de huidige situatie. 'Voor mij is het als fan nu geweldig, maar ik heb wel een verleden bij de club. Dan is het denk ik ook wel logisch dat mensen aan je denken. Op dit moment speelt er helemaal niets, zeker niet.'

'Ik heb er nog niet over na hoeven denken, maar heb er al een geweldige tijd gehad', vervolgt Van Bronckhorst, die verdeeld over twee periodes als speler bij Feyenoord speelde, er vier jaar als assistent-trainer werkte en ook vier jaar hoofdtrainer was. 'Ik heb heel veel mooie momenten gehad en die koester ik.'

Ook voor Rangers was Van Bronckhorst speler en ook trainer. Zijn laatste, volgens hem uiteindelijk door het ontslag wat mindere ervaring neemt hij wel mee, mocht Feyenoord bij hem aankloppen. 'Dat zijn wel dingen waar je over na gaat denken. Daar ben ik wel op een manier weggegaan van hoe ik het eigenlijk niet wilde. Maar natuurlijk is Feyenoord de club van mijn hart', besluit Van Bronckhorst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.