'Van Bommel neemt naast Ulderink ook Stegeman en Dirkx mee'

Reacties

De komst van Mark van Bommel naar Antwerp FC lijkt snel een feit te worden. De club van directeur voetbalzaken Marc Overmars maakte maandag bekend dat de huidige trainer, Brian Priske, vertrekt. Van Bommel staat ondertussen al klaar met een Nederlandse staf.

'Van Bommel neemt naast Ulderink ook Stegeman en Dirkx mee'
© Pro Shots

Eerder werd al bekend dat Andries Ulderink een van de assistenten van Van Bommel moet worden in België. Overmars lijkt de 45-jarige trainer de vrije hand te hebben gegeven. Volgens Het Gazet van Antwerpen komen naast Ulderink ook John Stegeman en Jürgen Dirkx mee met Van Bommel.

Stegeman doet na zijn ontslag bij PEC Zwolle in februari 2021 een stapje terug om weer als assistent aan de slag te gaan. De 45-jarige Epenaar was eerder hoofdtrainer bij Go Ahead Eagles en Heracles Almelo. Sinds zijn vertrek bij PEC zat Stegeman zonder club.

Dirkx werkte bij PSV als assistent van Van Bommel, maar gaf die rol na het ontslag van de hoofdtrainer op. Hij keerde terug naar de jeugdopleiding van de Eindhovenaren en was sinds vorig seizoen trainer van PSV Onder-18, waar hij Ruud van Nistelrooij opvolgde.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.