Van achter de tralies: NEC-feestje na onbegrijpelijke bal El Hankouri

NEC is thuis tegen FC Groningen op bijzondere wijze op voorsprong gekomen. Op slag van rust besloot Mo El Hankouri de Nijmegenaren een handje te helpen.

N.E.C.
N.E.C.
3 - 0
FC Groningen

Met een terugspeelbal van eigen helft leidde El Hankouri de 1-0 in. Al moet gezegd dat FC Groningen-doelman Peter Leeuwenburgh ook niet helemaal vrijuit ging bij de derde Eredivisie-treffer van Ali Akman, die net als bij de twee vorige keren de score opende namens NEC.

Het doelpunt van Akman werd met luid gejuich ontvangen door de NEC-aanhang, die de wedstrijd van buiten het stadion moest bekijken.