Valencia gaat onderuit bij hekkensluiter Numancia

Voor de vijfde wedstrijd op rij heeft Valencia niet gewonnen. Bij hekkensluiter Numancia ging de ploeg van trainer Unai Emery voor de negende keer dit seizoen onderuit.

Op bezoek bij de hekkensluiter kwam Valencia nog wel op voorsprong. Vicente scoorde van grote afstand. Kort voor rust kwam Numancia langszij, Carlos Aranda kon dicht bij het doel een voorzet controleren en binnenschieten.

Vroeg in de tweede helft zette José Barkero met een directe vrije trap de 2-1 op het bord. In de blessuretijd raakte Vicente de paal nog, maar scoren deed Valencia niet meer.

Numancia verlaat door de zege de laatste plaats en gaat Espanyol voorbij, Valencia bezet de zevende plaats in de Primera División en kan nog worden gepasseerd door Málaga.