United wacht mogelijk bekerkraker tegen Arsenal

Reacties

Mocht Manchester United de kwartfinale van het toernooi om de FA Cup halen, dan wacht daarin een kraker tegen Arsenal. Het Aston Villa van Ron Vlaar en Leandro Bacuna ontmoet West Bromwich Albion.

United wacht mogelijk bekerkraker tegen Arsenal

United speelt maandagavond om 20.45 uur nog in de achtste finale, het gaat op bezoek bij derdedivisionist Preston North End. Mocht dat duel gewonnen worden, moet de ploeg van manager Louis van Gaal in eigen huis dus afrekenen met Arsenal. De Londenaren wonnen zondag thuis met 2-0 van Middlesbrough.

Het Aston Villa van Nederlanders Ron Vlaar en Leandro Bacuna, die tegen Leicester City afgelopen zondag allebei in de basis mochten beginnen van de nieuwe manager Tim Sherwood, spelen tegen West Bromwich Albion. Stuntploeg Bradford City, dat al won van Chelsea en Sunderland, krijgt bezoek van Reading.

Liverpool ontvangt op zijn beurt Blackburn Rovers. Daarmee blijft de droom van Steven Gerrard zeker tot de mogelijkheden behoren. De FA Cup-finale wordt gespeeld op 30 mei, de verjaardag van de na dit seizoen vertrekkende clubicoon Steven Gerrard. De bekerfinale zou dus zijn laatste duel kunnen worden.

Loting kwartfinale FA Cup:
Liverpool - Blackburn Rovers (2)
Bradford City (3) - Reading (2)
Preston North End (3)/Manchester United - Arsenal
Aston Villa - West Bromwich Albion

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.