United heeft met Alex Telles eindelijk gewenste linksback binnen

Reacties

Alex Telles vervolgt zijn loopbaan bij Manchester United, dat de 27-jarige Braziliaan naar verluidt voor vijftien miljoen euro en drie miljoen extra aan variabalen heeft overgenomen van FC Porto.

United heeft met Alex Telles eindelijk gewenste linksback binnen
© Pro Shots

Ole Gunnar Solskjaer krijgt met Alex Telles eindelijk zijn zo gewenste linksback, die de concurrentiestrijd moet aangaan met Luke Shaw en Brandon Williams. Lange tijd leek Sergio Reguilón op weg naar Old Trafford, maar United slaagde er niet in een akkoord te bereiken met Real Madrid over de voorwaarden. Tottenham Hotspur ging wél akkoord met een terugkoopclausule, waardoor de 23-jarige Spanjaard naar Noord-Londen verkaste.

Daardoor verlegde United zijn aandacht naar Alex Telles, die sinds medio 2016 speelde voor FC Porto. De 27-jarige verdediger kwam namens de Portugese topclub tot 195 officiële duels, waarin hij liefst 26 keer scoorde. Op 23 maart 2019 debuteerde Alex Telles, die eerder in Europa speelde voor Galatasaray en Internazionale, tijdens de vriendschappelijke interland tegen Panama (1-1) als international van Brazilië.

De verwachting is dat United na het aantrekken van Telles nog niet klaar is. Edinson Cavani is volgens de laatste berichten ook op weg naar Old Trafford, maar de komst van de Uruguayaanse spits hoeft vanwege diens transfervrije status niet al voor de transferdeadline van maandagavond worden afgerond. Tot nu toe was de van Ajax overgenomen Donny van de Beek de enige grote aankoop van de Engelse grootmacht. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer Alex Telles
Meer over Alex Telles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.