Dortmund-baas: Sancho heeft deadline voor toptransfer gemist

Reacties

Volgens Borussia Dortmund heeft Jadon Sancho zijn kans op een transfer deze transferperiode verspeeld. Sportief directeur Michael Zorc wil nu niet meer meewerken aan een overstap van de sterspeler.

Dortmund-baas: Sancho heeft deadline voor toptransfer gemist
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
4 - 0
SC Freiburg
SC Freiburg

Sancho wordt al lange tijd begeerd door Manchester United en volgens Engelse media deed de Premier League-grootmacht onlangs nog een bod van honderd miljoen euro. Die aanbieding werd resoluut afgewezen. De vraagprijs van Dortmund is 120 miljoen euro en daar lijkt niet over te onderhandelen.

De geruchten over een overgang laaiden op toen duidelijk werd dat Sancho niet in actie zou komen bij de thuiswedstrijd van Dortmund zaterdagmiddag tegen Freiburg. Volgens Zorc is de twintigjarige Engelsman ziek.

In gesprek met Sky Sports schetste Zorc voor de wedstrijd de situatie: 'Sancho is onze speler en hij heeft nog een meerjarig contract. We hadden een overeenkomst met hem dat hij een transfer kon afronden voor een bepaalde datum.' Volgens Duitse media was de deadline door Dortmund op 10 augustus gesteld. 'Hiermee heb ik alles gezegd wat gezegd moet worden', sloot Zorc af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.