Man Utd selecteert door: Pereira is slachtoffer van komst Van de Beek

Reacties

Andreas Pereira is naar Lazio vertrokken. De aanvallende middenvelder wordt door Manchester United voor de rest van het seizoen verhuurd aan de Romeinen.

Man Utd selecteert door: Pereira is slachtoffer van komst Van de Beek
© Pro Shots

Het is al de derde keer dat de 24-jarige Belg door United verhuurd wordt. Eerder deed hij al meer ervaring op bij Granada en Valencia. Vorig seizoen was Pereira wel degelijk nog belangrijk voor manager Ole Gunnar Solskjaer en kwam hij in totaal nog tot veertig optredens.

Een paar recente transfers van United hebben een grote impact gehad op het perspectief van Pereira. De Braziliaans international, die in België geboren werd, moest na de komst van Bruno Fernandes begin dit jaar al een stap naar achteren doen in de hiërarchie en het uitzicht op speeltijd is nog veel minder geworden door de komst van Donny van de Beek. De Oranje-international is nu het belangrijkste alternatief voor Fernandes en Paul Pogba.

Pereira heeft bij United nog een contract tot medio 2021 en Solskjaer sluit ook niet uit dat de middenvelder nog terugkeert bij het eerste elftal. Op de clubsite zegt de manager dat speeltijd nu het belangrijkste is voor de spelmaker, die begin 2012 werd opgepikt bij PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.