Man Utd casht: Telles gaat Ronaldo achterna

Reacties

Alex Telles laat Europa na negen jaar achter zich om aan de slag te gaan in het Midden-Oosten. De Braziliaanse linksback verruilt Manchester United voor Al-Nassr, waar hij wederom ploeggenoot wordt van Cristiano Ronaldo. Beide clubs hebben de deal, waarmee naar verluidt een transfersom van zeven miljoen euro mee gemoeid is, bevestigd.

Man Utd casht: Telles gaat Ronaldo achterna
© Pro Shots

De dertigjarige vleugelverdediger werd het afgelopen seizoen door The Mancunians, waar hij in 2020 een contract tot medio 2024 tekende, uitgeleend aan Sevilla. Met de Andalusiërs won hij de Europa League, maar ondanks dat zilverwerk ziet trainer Erik ten Hag geen toekomst voor de twaalfvoudig international weggelegd op Old Trafford. In het seizoen 2021/22 was Telles ploeggenoot van Ronaldo bij Manchester United.

Voor zijn periode in Manchester had Alex Telles de tricots van FC Porto, Internazionale, Galatasaray en in zijn vaderland van Grêmio en Juventude om zijn schouders.

De Braziliaan is na Seko Fofana en Marcelo Brozovic de volgende grote naam die naar Al-Nassr vertrekt. Daarnaast zou de club uit Saoedi-Arabië Sadio Mané als aanvalspartner van Ronaldo naar het Midden-Oosten willen halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.