'Droomduo met Ronaldo: volgende ster op weg naar Saoedi-Arabië'

Reacties

Cristiano Ronaldo krijgt er op korte termijn waarschijnlijk een aanvalspartner van naam bij. Al-Nassr is namelijk dicht bij de komst van Sadio Mané.

'Droomduo met Ronaldo: volgende ster op weg naar Saoedi-Arabië'
© Pro Shots

Volgens L’Équipe heeft de Saoedische club een akkoord bereikt met de aanvaller van Bayern München. Daardoor lijkt de Senegalees de Bundesliga na één seizoen alweer vaarwel te zeggen. Vorig jaar werd Mané nog gepresenteerd als grote topaankoop van Der Rekordmeister.

In Zuid-Duitsland moest Mané, die jarenlang een gevreesde aanvaller was in de succesformatie van Liverpool, de achtergelaten leegte van de vertrokken Robert Lewandowski opvullen. Dat lukte hem echter maar amper. Nooit kon de pijlsnelle aanvaller de verwachtingen waarmaken.

Na 38 officiële duels en twaalf doelpunten komt volgens het Franse medium het tijdperk van Mané in de Bundeslga snel ten einde. Vanwege zijn torenhoge salaris werkt Bayern graag mee aan een vertrek. Al-Nassr lijkt gretig toe te happen.

In Saoedi-Arabië zal Mané de volgende speler van naam zijn die de competitie komt versterken. Bij Al-Nassr is Ronaldo momenteel de grootste naam. Ook deed de club al zaken door Marcelo Brozovic (Internazionale) en Seko Fofana (RC Lens) te strikken. Daarnaast staat voormalig Arsenal-doelman David Ospina onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.