Union Berlin laat verjaardag buschauffeur niet onopgemerkt voorbijgaan

Reacties

Vraag naar de belangrijkste mensen bij een voetbalclub en mensen beginnen geheid over de spelers, de trainer, de technische staf, het bestuur, de scouting, de medische staf en misschien de sponsoren. De Duitse stuntploeg Union Berlin weet dat er veel meer sleutelfiguren zijn.

Union Berlin laat verjaardag buschauffeur niet onopgemerkt voorbijgaan
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Je kan nog zo zorgvuldig een selectie samenstellen, maar als club blijf je ermee zitten dat de helft van de wedstrijden uitwedstrijden zijn. En dan is er iemand nodig die al die dure benen daar veilig naartoe rijdt. Bij Union is Martin Schäfter, een vrolijk ogende meneer die op deze dinsdag zijn verjaardag viert, de buschauffeur.

Union besloot om Schäfter, sinds een paar jaar chauffeur van dienst bij uitwedstrijden van Sheraldo Becker, Danilho Doekhi en hun ploeggenoten, op hun sociale kanalen in het zonnetje te zetten. De verjaarswensen zijn een hit op sociale media, het filmpje is honderdduizenden keren bekeken. Over een week mag Schäfter weer achter het stuur kruipen, als Union in het kader van de kwartfinale van de DFB-Pokal een bezoek brengt aan Eintracht Frankfurt. Dat is een beste rit van zo'n 570 kilometer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.