Unieke dubbelslag Super Mario tegen El Ghazi en Kishna

Reacties

Mario Balotelli heeft vrijdagavond opnieuw zijn klasse geëtaleerd in het shirt van Olympique Nice. De spits leidde zijn ploeg met twee treffers langs het Lille van Anwar El Ghazi en Ricardo Kishna (1-2).

Unieke dubbelslag Super Mario tegen El Ghazi en Kishna

Alvorens Super Mario voor de eerste keer zijn naam op het scorebord had gezet met een laag genomen volley, was Lille nog op voorsprong gekomen via Ibrahim Amadou. De gelijkmaker van Balotelli betekende zijn eerste goal in een uitduel voor Nice, terwijl hij al elf competitietreffers voor de nummer drie van de Ligue 1 op zijn naam had staan.

Vlak voor het rustsignaal maakte de Italiaan ook gelijk zijn tweede uitdoelpunt door van dichtbij uit de rebound binnen te tikken. Zondag was Balotelli ook al beslissend voor Nice met een goal en een assist tegen Girondins Bordeaux (2-1). Zijn dubbelslag tegen Lille was opnieuw voldoende voor drie punten, want de Noord-Fransen waren niet meer bij machte om de achterstand ongedaan te maken. Ook het inbrengen van El Ghazi en Kishna bracht geen soelaas.

Door de winst doet Nice nog altijd mee in de titelstrijd. De ploeg van Lucien Favre staat nu op 70 punten. Monaco (71) en PSG (68) komen deze speelronde nog in actie tegen respectievelijk Angers (zaterdag, 17.00 uur) en Guingamp (zondag, 21.00 uur) en hebben dan daarna nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van Nice. Lille blijft steken op plek dertien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.