Ultee voegt Jan Wouters toe aan technische staf Fortuna Sittard

Reacties

De technische staf van Fortuna Sittard is verder versterkt. Hoofdtrainer Sjors Ultee kan het komend seizoen namelijk een beroep doen op de kennis en kunde van Jan Wouters (61).

Ultee voegt Jan Wouters toe aan technische staf Fortuna Sittard
© Pro Shots

Wouters (de 70-voudig international die in 1988 Europees kampioen werd met Oranje) speelde voor FC Utrecht, Ajax, Bayern München en PSV, waarna hij het trainersvak in ging. Hij werkte in de Domstad, was later onder meer hoofdcoach bij Ajax en assistent bij clubs als Rangers FC, PSV en Feyenoord. Bij die laatste club werkte hij tussen 2015 en 2018 samen met Giovanni van Bronckhorst.

Nu sluit hij zich dus aan bij Fortuna Sittard, waar hij 'per direct een ondersteunende rol binnen de technische staf' krijgt. De 61-jarige Wouters kent Ultee en dienst assistent Robby Alflen uiteraard al van FC Utrecht, waar de drie in 2014 samenwerkten.

Ultee is blij met de toevoeging. 'Jan zal zowel onze staf als spelers gaan helpen met al zijn voetbalkennis', stelt hij op de clubwebsite. 'Hij neemt een berg aan ervaring op topniveau met zich mee, als speler en als trainer. Dat we met Fortuna Sittard gebruik kunnen gaan maken van zijn kennis is van enorme toegevoegde waarde voor ons.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.