Uitvallen Trapp smet op zege van roulerend PSG

Reacties

Hoewel Paris Saint-Germain-trainer Laurent Blanc bijna al zijn basisspelers rust gaf in het uitduel met Guingamp, raakte hij met doelman Kevin Trapp mogelijk toch een steunpilaar kwijt. Ondanks het uitvallen van Trapp won PSG wél: 0-2.

Uitvallen Trapp smet op zege van roulerend PSG

Ten opzichte van het Champions League-duel met Manchester City (2-2) voerde Blanc negen wijzigingen door, waardoor onder anderen rechtsback Gregory van der Wiel begon bij de Franse kampioen. Een ongelukkige botsing tussen Trapp en linksback Layvin Kurzawa leverde in de negentiende minuut zorgen op voor de medische staf van de Parijzenaren.

Beide spelers gingen aanvankelijk door, maar in de rust werd Trapp uit voorzorg toch vervangen door Salvatore Sirigu. Met de Italiaanse sluitpost in de ploeg nam PSG in de 56ste minuut de leiding. Lucas Moura schoot een strafschop binnen, na een overtreding op Christopher Nkunku. Met een schuiver gooide Lucas vervolgens het duel in het slot: 0-2. PSG kroonde zich op 13 maart al tot kampioen van Frankrijk en kan zich dus rustig focussen op de Champions League. Guingamp is middenmoter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.