Uitspraak Di María over Messi irriteert Koeman

Reacties

Ronald Koeman stoort zich aan een uitspraak van Ángel Di María dat 'Paris Saint-Germain goede mogelijkheden heeft' om Lionel Messi na dit seizoen aan te trekken.

Uitspraak Di María over Messi irriteert Koeman
© Pro Shots

Di María deed zijn zegje woensdagavond voor de camera van de Franse televisie na de competitiezege van PSG op Nîmes. 'We moeten het hoofd koel houden', voegde hij daar nog wel aan toe.

Koeman werd na de bekerzege bij Granada gevraagd te reageren op de woorden van Di María. 'In mijn beleving is het een gebrek aan respect. Ik geloof best dat iemand een fout kan maken door over zulke zaken te praten, maar laten we niet meer spanning veroorzaken rond onze duels in de achtste finale van de Champions League.'

'Volgens mij is het niet fair en respectvol om je uit te laten over een speler die bij Barcelona onder contract staat', vervolgde de oefenmeester. 'Dit is niet goed: Leo speelt voor Barcelona en binnenkort treffen we hen in de Champions League.'

Messi's verbintenis met Barcelona loopt over iets minder dan vijf maanden al af. De 33-jarige Argentijn had afgelopen zomer de wens om te vertrekken bij de Catalanen, maar omdat hij hierover geen juridische strijd wilde voeren, bleef hij de club trouw. Afgelopen weekeinde lekte het megacontract van de zesvoudige Gouden Bal-winnaar uit.

Ronald Koeman baalt van Ángel Di María.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.