Uitgerekend in Volendam keert Veerman weer terug bij PSV

Reacties

Joey Veerman is terug bij PSV. De middenvelder heeft zijn blessureleed achter zich gelaten en start op bezoek in zijn geliefde Volendam.

Uitgerekend in Volendam keert Veerman weer terug bij PSV
© Pro Shots
FC Volendam
FC Volendam
1 - 5
PSV
PSV

Vrijdag liet coach Peter Bosz al weten dat Veerman zo goed als hersteld was. En dat als hij kon spelen, dat ook zou gebeuren. Veerman is ten opzichte van het laatste competitieduel, het 1-1 gelijkspel tegen Ajax, de enige wijziging bij PSV. De door Bosz zo geroemde Mauro Júnior is daardoor zijn plek kwijt. De PSV-trainer vond de linkspoot uitblinken tegen Ajax. Mauro Júnior zit overigens ook niet op de bank. 

Sergiño Dest kwam niet helemaal ongeschonden uit dat duel in Amsterdam. Ook hij is evenwel op tijd fit om te starten in Volendam.

Voor Veerman is het bezoek aan Volendam bijzonder. De middenvelder speelde in zijn vissersdorp in de jeugd en brak er door in de hoofdmacht, tot SC Heerenveen hem daar in 2019 wegplukte. In totaal speelde hij 81 duels voor de plaatselijke trots, waar Veerman zich de laatste jaren ook weleens kritisch over uitliet.

PSV kan in Volendam het gat met nummer twee Feyenoord in ieder geval voor even vergroten naar dertien punten. De Rotterdammers ontvangen vanavond Sparta Rotterdam in De Kuip.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
32
28
3
1
107-19
+88
87
2
Feyenoord
32
24
6
2
85-24
+61
78
* Actueel tot en met 7 mei 2024

De opstelling van PSV:
Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

In VI Live volgen we het duel van vanmiddag uiteraard op de voet:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer FC Volendam
Meer over FC Volendam
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.