Twente dankt Feyenoord voor rol in verlenging verblijf Verdonk

Reacties

Calvin Verdonk speelt ook in de tweede seizoenshelft voor FC Twente. De Enschedeërs huurden de 22-jarige linksback in de eerste maanden van dit seizoen al van Feyenoord. In samenspraak met Verdonk en Feyenoord is de huurovereenkomst nu verlengd tot de zomer.

Twente dankt Feyenoord voor rol in verlenging verblijf Verdonk
© Pro Shots

Verdonk geeft op de clubsite van FC Twente aan dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij de Tukkers. Hij zette zelf aanvankelijk in op een kortdurend verblijf bij de club, omdat hij de overstap naar de Major League Soccer hoopte te kunnen maken in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten. Dat plan is echter niet actueel meer.

'Aangezien een eventueel vertrek naar Amerika op dit moment niet aan de orde is, ben ik blij dat ik in ieder geval tot aan het eind van dit seizoen bij FC Twente speel', geeft Verdonk aan. Technisch directeur Ted van Leeuwen zegt blij te zijn met Verdonks aanblijven. 'Fijn dat Feyenoord met Calvin en ons meegedacht heeft', aldus Van Leeuwen.

Sinds zijn debuut bij Feyenoord, in maart 2015, speelde Verdonk niet meer dan dertien keer mee bij de Rotterdammers. Eerder stapte hij op huurbasis al over naar PEC Zwolle en NEC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer C. Verdonk
Meer over C. Verdonk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.