'Turkse bondscoach wil naast Kökcü ook Kadioglu strikken'

Reacties

Ferdi Kadioglu kan volgens Turkse media kiezen voor een interlandloopbaan bij Turkije. TRT Spor meldt dat de jeugdinternational van Jong Oranje een uitnodiging heeft gehad van Senol Günes.

'Turkse bondscoach wil naast Kökcü ook Kadioglu strikken'
© Pro Shots

De twintigjarige Kadioglu maakte twee jaar geleden de overstap van NEC naar Fenerbahçe en deed in het afgebroken seizoen bij de gevallen grootmacht in 23 competitiewedstrijden mee. Na zijn twee treffers tegen Göztepe (2-1 zege) had hij in de laatste vier speelronden een basisplaats.

Kadioglu, die een Turkse vader heeft, is al geruime tijd in beeld bij de Turkse voetbalbond. Bondscoach Günes wil de aanvallende middenvelder nu graag 'vastleggen' voor Turkije en heeft hem volgens TRT Spor opgeroepen voor de aankomende interlands, tegen Hongarije en Servië in de Nations League. Kadioglu zou eerst een gesprek willen voeren met de bondscoach, voordat hij hier een beslissing over zal nemen.

Tot dusver speelde Kadioglu voor verschillende Nederlandse jeugdteams. Hij heeft acht interlands voor Jong Oranje achter zijn naam en deed in november nog kort mee in de oefenwedstrijd tegen Jong Engeland.

Eerder deze week werd bekend dat Günes ook Feyenoorder Orkun Kökcü wil gaan oproepen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.