Tsjechische middenvelder moet Velanas doen vergeten bij NAC Breda

Reacties

NAC Breda heeft zich donderdag versterkt met Dominik Janosek. De Tsjechische middenvelder moet de opvolger worden van Odysseus Velanas, die zijn aflopende contract niet verlengde.

Tsjechische middenvelder moet Velanas doen vergeten bij NAC Breda
© Pro Shots

Velanas was afgelopen seizoen met zestien goals van grote waarde voor NAC, maar dat slaagde er niet in de voormalig speler van FC Utrecht te behouden. Als antwoord op het transfervrije vertrek van de 25-jarige middenvelder hebben de Brabanders nu Janosek overgenomen van FK Pardubice.

De Tsjechische laagvlieger nam Janosek vorig jaar over van Viktoria Plzen en beleefde afgelopen seizoen met acht competitieduels veel plezier aan de voormalig jeugdinternational van Tsjechië. Het resulteerde in de interesse van NAC, dat Janosek voor twee jaar tekent met een optie voor nog een seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Na het vertrek van Ody Velanas waren we op zoek naar aanvallende, creatieve middenvelder met scorend vermogen', verklaart technisch directeur Peter Maas de transfer. 'We zijn erg blij met de komst van Dominik, omdat hij individueel extra kwaliteit kan brengen en tevens een echte teamplayer is.'

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.