Tribuneklant Bale zorgt met vroegtijdig vertrek weer voor ophef

Reacties

Gareth Bale doet niet echt zijn best om wat populairder te worden bij Real Madrid. De aanvaller zat voor de competitieduel tegen Sevilla niet bij de wedstrijdselectie en nam plaats op de tribune. Bale vond het niet nodig om tot het laatste fluitsignaal te blijven en ging vroegtijdig naar huis.

Tribuneklant Bale zorgt met vroegtijdig vertrek weer voor ophef
© Pro Shots

Het is niet de eerste keer dat Bale dit doet, schrijft AS. De krant weet dat de vleugelaanvaller ook tegen Leganés, Real Betis en Galatasaray al voor het einde van de wedstrijd in zijn auto stapte. Zaterdag vond Bale het na 82 minuten wel mooi geweest. Real stond op dat moment op een 2-1 voorsprong en dat bleek tevens de eindstand te zijn.

Bale begon 2020 nog met een opsteker door in de basis te beginnen tegen Getafe, maar miste de wedstrijden om de Spaanse Super Cup wegens een luchtweginfectie. Deze week trainde de dertigjarige aanvaller echter gewoon weer mee met de selectie van Real. Hij heeft nergens meer last van, zo leerde navraag van AS, maar werd voor het treffen met Sevilla simpelweg gepasseerd door Zinedine Zidane.

De coach lijkt het helemaal gehad te hebben met Bale. Een vertrek lijkt desondanks niet aan de orde. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett liet onlangs nog weten dat zijn cliënt ondanks alle problemen deze maand, en vermoedelijk ook in de zomer, bij Real blijft. Het contract van Bale loopt nog door tot medio 2022 en met een jaarsalaris van naar verluidt zeventien miljoen euro is het goed toeven in Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.