Trauner maakt rentree bij Feyenoord na vervelende aftocht Nieuwkoop

Reacties

Bart Nieuwkoop is dinsdagavond al vroeg uitgevallen in het Champions League-duel met Lazio. De vervelende aftocht van de rechtsback van Feyenoord betekende dat Gernot Trauner sneller dan verwacht zijn trainingspak moest uittrekken.

Trauner maakt rentree bij Feyenoord na vervelende aftocht Nieuwkoop
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Trauner zat in Rome voor het eerst weer bij de selectie van Feyenoord, nadat hij de afgelopen zes duels miste door een knieblessure. Trainer Arne Slot moest na achttien minuten al een beroep op de Oostenrijkse captain, toen bleek dat Nieuwkoop niet verder kon.

Nieuwkoop kwam vervelend in botsing met Lazio-linksback Elseid Hysaj en bleef aangeslagen op het veld liggen. De 27-jarige verdediger, die zaterdag juist nog zo blij was met zijn doelpunt tegen RKC, moest per brancard van het veld worden gedragen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het betekent dat Lutsharel Geertruida de wedstrijd tegen Lazio afmaakt als rechtsback en dat Trauner weer het vertrouwde centrale duo vormt met Dávid Hancko. De laatste keer dat de Oostenrijker meedeed, was in het uitduel met Atlético Madrid in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.