Transfersoap Kokorin krijgt volgend hoofdstuk: 'Daar niets te zoeken'

Reacties

Aleksandr Kokorin is helemaal niet van plan Zenit te verruilen voor FC Sochi. De zaakwaarnemer van de 28-jarige Russische aanvaller heeft geen twijfels.

Transfersoap Kokorin krijgt volgend hoofdstuk: 'Daar niets te zoeken'
© Pro Shots

Dinsdag maakte FC Sochi bekend dat het Kokorin voor de rest van het seizoen had gehuurd van Zenit Sint-Petersburg. De aanvaller, die ook in verband werd gebracht met Feyenoord, zou bij de hekkensluiter de speeltijd krijgen die hij sinds hij in 2018 in opspraak raakte niet meer had gekregen.

's Avonds kwamen de eerste twijfels over de (tijdelijke) verhuizing toen Zenit-trainer Sergei Semak tijdens een oefenduel met Al-Uwaynah gewoon een beroep deed op Kokorin. 'We hebben hem nodig', zei de coach.

Nu heeft ook zijn zaakwaarnemer Kirill Loginov zich uitgesproken over de transfersoap, waarin Zenit schijnbaar op eigen houtje Kokorin richting Sochi stuurde. 'De situatie is duidelijk: hij gaat niet naar Sochi. Hij heeft daar niets te zoeken', tekende Sport-Express op uit de mond van de zaakwaarnemer.

Bondscoach Stanislav Cherchesov heeft zich uitgelaten over de transfer die al zoveel stof heeft doen opwaaien. De keuzeheer ziet de overstap van de international als een oplossing met het oog op het EK. 'Het is waarschijnlijk dat hij bij Sochi veel meer speeltijd zal krijgen dan bij Zenit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Kokorin
Meer over A. Kokorin
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.