Transfersoap: beoogde Chelsea-aanwinst reist voor niets naar Londen

Reacties

Chelsea lijkt toch nog een nieuwe poging te willen wagen voor het aantrekken van Moisés Caicedo. Dat pakt voor Tyler Adams wel heel erg vervelend uit.

Transfersoap: beoogde Chelsea-aanwinst reist voor niets naar Londen
© Pro Shots

Chelsea wil voor het einde van de transferwindow nog twee defensieve middenvelders aantrekken en zit al geruime tijd achter Caicedo aan. Liverpool mengde zich echter in de strijd en werd het met Brighton & Hove Albion eens over een afkoopsom van bijna 130 miljoen euro. Het vizier van Chelsea ging daarom op Roméo Lavia van Southampton, eerder juist weer een transferdoelwit van Liverpool.

Het was de bedoeling dat Adams, speler van Leeds United, dan de tweede nieuwe middenvelder van Chelsea zou gaan worden. Hij heeft een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract staan en kan voor een vastgesteld bedrag van ruim 23 miljoen euro vertrekken. Chelsea toonde zich bereid om dat bedrag te betalen en Adams reisde af naar Londen. Daar zou hij medisch gekeurd gaan worden.

Maar nu staan de zaken er opeens heel anders voor. Caicedo zou hebben aangegeven dat hij niet naar Liverpool, maar alleen naar Chelsea wil overstappen. Mauricio Pochettino heeft liever Caicedo dan Adams in zijn selectie en dus heeft laatstgenoemde slecht nieuws gekregen. Volgens The Athletic en Sky Sports is de transfer van Adams van de baan en keert de Amerikaan weer terug naar Leeds.

Chelsea gaat nu dus voor Caicedo en Lavia als nieuwe middenvelders. Of The Blues bereid zijn om het bod van Liverpool te evenaren, valt te bezien, maar met de wens van de Ecuadoriaan om naar Stamford Bridge te verkassen heeft de Chelsea-directie het gevoel dat het goede papieren heeft voor een toptransfer. Lavia kost overigens ook nog zo'n 55 miljoen euro.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.