Transferdagboek 25/1: De Gea, Benayoun en Jovanovic

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt wederom een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten. De onzekerheid over de toekomst van Steven Gerrard en Fernando Torres op Anfield blijft knagen bij de Liverpool-aanhang. Yossi Benayoun lijkt de aanzet te hebben geven tot een exodus. Dinamo Moskou heeft ruim zeven miljoen euro over voor de Israëlische international, zo weet Daily Mail.

Transferdagboek 25/1: De Gea, Benayoun en Jovanovic

Tegenover het vertrek van Benayoun staat de komst van Milan Jovanovic (foto), zo meldt dezelfde Engelse krant. Manager Rafael Benítez zou vol vertrouwen zijn dat de Servische aanvaller van Standard Luik ingaat op het aanbod van Liverpool, al is Birmingham City een kaper op de kust.

Volgens The Times stak Galatasaray zijn licht op White Hart Lane op. De Turkse club meldde zich bij Tottenham Hotspur voor aanvaller Giovani Dos Santos. De Mexicaan is geen onbekende van Galatasaray-trainer Frank Rijkaard. Beiden kennen elkaar van Barcelona.

Over Manchester United komt het nieuws dat er een opvolger voor Edwin van Sar in beeld is. Volgens Daily Mail krijgt Altético Madrid-doelman David De Gea de erfenis op Old Trafford toebedeeld.

Naast het transferdagboek is meer informatie te vinden in het Dossier Transfers, waarin onder andere een overzicht te vinden is van de transfers van de Eredivisieclubs.

Bekijk hier al onze video's