Transfer Quiz: deze clubs gaven het meest uit in de winter

Reacties

De winterse transfermarkt is weer open en de eerste grote deals zijn al afgerond. Reden voor een quiz over de clubs die in januari met miljoenen smijten. Voor welke spelers deden zij dat?

Transfer Quiz: deze clubs gaven het meest uit in de winter

Daarbij hebben we ons voor deze gelegenheid beperkt tot de clubs in Europa. De laatste jaren konden ook de Chinese clubs er wat van, maar de geldkraan in China is voor een groot deel dichtgedraaid. Daarom hebben we Hebei China Fortune (ruim 165 miljoen) en Guangzhou Evergrande (ruim 158 miljoen) bijvoorbeeld weggelaten.

Wat overblijft is een lijst met zestien Europese clubs die in de winter het meeste geld uitgaven. Chelsea spant daarbij de kroon, terwijl Real Madrid (vooralsnog) niet verder komt dan de vijftiende positie. Aan jullie de vraag voor welke spelers de winterkoningen van de markt zoveel geld over hadden. Veel plezier!

Bedragen zijn in miljoenen euro's en afkomstig van de website van Transfermarkt. Bij de transfer(s) met een sterretje ging het om een ruildeal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.