Tranen bij vader en zoon Pellegri, grapje De Boer

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tranen bij vader en zoon Pellegri, grapje De Boer

'Een ware droom; het was een bijzondere avond voor mij en mijn vader.'
Pietro Pellegri is pas zestien jaar oud, maar scoorde zondag twee keer namens Genoa tegen Lazio. Vader Marco Pellegri is teammanager en beleefde de glansrol van zijn zoon dus van dichtbij. Tot een zege leidde het niet: 2-3. Mooi waren onderstaande beelden wel.

• Arsenal-verdediger Shkodran Mustafi leefde in de topper tegen Chelsea van zondag voor even in de veronderstelling dat hij de winnende treffer had gemaakt. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. De Duitser kan er achteraf wel om lachen.

🔙🔛🔝 At least I was not left alone during my goal celebration 😂😂😂 #sm20 #CHEARS #COYG

Een bericht gedeeld door Shkodran Mustafi (@shkodranmustafi) op

Everton en Sunderland staan in hun League Cup-duel van woensdag in speciale shirts tegenover elkaar. De twee clubs verschijnen in shirts met daarop het logo van de Bradley Lowery Foundation. De grootste fan van toenmalig Sunderland-spits Jermain Defoe overleed op 7 juli aan de gevolgen van neuroblastoom, een zeldzame vorm van kanker. Tijdens zijn strijd werd volop geld ingezameld voor een operatie in de Verenigde Staten. Het kon het jonge jongetje niet meer redden, maar de stichting zamelt nog altijd geld in om jonge kinderen te helpen in hun strijd tegen kanker en levensbedreigende ziektes.

• Als er één man is die je maandag goed kan maken, is het Patrice Evra. De linksback is internationaal bekend om zijn 'Monday'-videos en ook deze maandag zingt de Fransman weer volmondig mee met de muziek op de achtergrond.

• Assistent-bondscoach Ruud Gullit is momenteel in Rome. De Nederlander gaat op bezoek bij Lazio om een kijkje te nemen op het complex van de club. Landgenoot Stefan de Vrij staat onder contract bij de Italiaanse subtopper.

Wilfried Bony is terug bij Swansea City en als nieuwe speler is het verplicht om een liedje te zingen. Voor de Ivoriaanse spits kon dat er natuurlijk maar eentje zijn. Kijk hieronder de hilarische beelden. 

Frank de Boer zijn dochter gaat een half jaar in Engeland studeren en op Instagram heeft de inmiddels ex-trainer van Crystal Palace haar op ironische wijze succes gewenst. Met een hashtag zegt de oefenmeester te hopen dat zijn dochter langer in Engeland verblijft dan hijzelf was. Vorige week maandag werd De Boer ontslagen als trainer van Palace.

Dani Alves en Neymar, ze zijn vrienden voor het leven. En dus is er een stiekeme samenwerking op het veld om Edinson Cavani een vrije trap af te snoepen. Later haalde Cavani zijn gram door een penalty op te eisen ten koste van Neymar.

• Daar zitten ze dan: Emmanuel Petit, Paul Ince en Craig Bellamy. Namen uit het roemruchte verleden van de Engelse competitie, mannen van de oude stempel. Ze krijgen een snelcursus in de frivoliteiten van de hedendaagse sterren. Laten we zeggen dat het hen niet bepaald staat…

'Ik heb David Beckham ook weleens zien uitglijden. Dat gebeurt op zo'n veld. Bij VVV bijvoorbeeld kan je niet uitglijden op kunstgras.'
• Clint Leemans kreeg zondag onbedoeld de lachers op zijn hand in Arnhem toen hij hard onderuitging bij het nemen van een vrije trap. Maar de middenvelder van VVV ziet er zelf ook wel de lol van in. (FOX Sports)

•  In een Q & A met de officiële clubkanalen betuigt Kevin Strootman zijn liefde voor AS Roma. Ook kreeg de middenvelder enkele vragen over het Nederlands elftal. 'Het is een zware tijd. We hebben niet meer de topspelers van weleer, daarom moeten we hard blijven werken. We hebben ook niet veel geluk gehad met blessures, dus het WK halen wordt lastig. Maar ik weet zeker dat onze tijd weer komt.'

• Wie is er het meest geschikt voor een betonreclame? Precies, u raadt het al: 'Ron …..!'

André Onana is duidelijk niet gediend van het tempo van de ADO-ballenjongens. Maar of een flinke por bij zo'n jochie dan op zijn plaats is…

• Daar zat het Ajax-account op Twitter toch even mis. De evenknie van ADO Den Haag wrijft het resultaat van zondag er nog maar eens even fijntjes in.

Ronaldo Luis Nazário de Lima is jarig! De Wereldvoetballer van het Jaar in 1996, 1997 en 2002, wiens carrière hem onder meer langs PSV, Barcelona, Internazionale en Real Madrid loodste, is vandaag 41 jaar geworden.

'Ik speel zeer, zeer graag met Thomas Müller. Als hij op het veld staat, ben ik ook beter.'
• In gesprek met Kicker breekt Arjen Robben een lans voor zijn Duitse ploeggenoot. Müller begon dit seizoen in vijf van zijn zeven officiële duels in de basis. In het bekerduel met Schalke komt het dinsdag niet zover; Robben heeft griep.

• In Studio Voetbal heeft Ron Jans nog maar eens duidelijkheid gegeven. Dat hij zaterdag in de slotfase van het duel bij NAC (2-1) achter de dug-out van trainer Ernest Faber opdook, betekent allerminst dat de technisch manager op de trainersstoel aast. 'Over mijn lijk', voegde hij eraan toe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.