Trainer haalt angel uit crisis bij Sporting

Reacties

Volgens Sporting Lissabon-trainer Jorge Jesus is geen enkele speler geschorst voor het komende competitieduel van de club. De trainer weerspreekt dat er sprake is van een crisis.

Trainer haalt angel uit crisis bij Sporting

Sporting verloor doordeweeks in de kwartfinale van de Europa League op bezoek bij Atlético Madrid en vooral de manier waarop dat gebeurde zinde clubpresident Bruno de Carvalho niet. Hij uitte kritiek op enkele spelers, onder wie Bas Dost. De tegenreactie kwam van de spelersgroep via een statement en iedereen die betrokken was bij deze publieke boodschap zou geschorst zijn door de president. Dit klopt niet, zo stelt Jesus op de persconferentie voor het duel met Paços de Ferreira.

'Er is niemand geschorst. Alle spelers die ik wil oproepen zijn beschikbaar.' Jesus maakte meteen van de gelegenheid gebruik om de fans op te roepen om achter hun club te gaan staan. 'Het is belangrijk dat onze fans zondag massaal op komen dagen om te laten zien wat er belangrijk is op dit moment: Sporting Lissabon. De passie van de fans is net zo groot als die van de spelers, de coach en de president.'

Sporting staat momenteel vierde in de Portugese competitie, met negen punten achterstand op koploper Benfica, dat wel een wedstrijd meer speelde. In de Europa League lijkt Sporting klaar te zijn na de 2-0 nederlaag in Spanje. 12 april staat de return in Estádio José Alvalade op het programma. Dost is voor die wedstrijd geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.