Tottenham zet ambities kracht bij: Winks en Davies blijven

Reacties

Tottenham Hotspur heeft maandag naar buiten gebracht dat Ben Davies en Harry Winks een nieuw contract hebben getekend. Beide spelers liggen nu tot medio 2024 vast bij de Engelse topclub.

Tottenham zet ambities kracht bij: Winks en Davies blijven

Het zijn de volgende puzzelstukjes in het ambitieuze project van Tottenham, dat nu het nieuwe stadion in gebruik is genomen wil uitgroeien tot een Europese grootmacht. In dat kader werd er ook eindelijk weer eens de portemonnee getrokken voor nieuwe aankopen. Tanguy Ndombélé kwam voor zestig miljoen euro over van Olympique Lyon, Jack Clarke voor elf miljoen euro van leeds United.

Met het langer vastleggen van Winks en Davies bouwt manager Mauricio Pochettino verder aan een elftal dat op termijn de concurrentie aan moet kunnen met Liverpool en Manchester City. Davies (26, foto) is de beoogde eerste linksback voor komend seizoen en Winks (23) wordt zeker met het oog op de toekomst gezien als een belangrijke kracht.

Tottenham is nog lang niet klaar met bouwen, want de club wil zich deze zomer nog in alle linies versterken. Het moet daarnaast vrezen voor een vertrek van smaakmaker Christian Eriksen, die een vertrek overweegt en in de belangstelling zou staan van Real Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.